خبرگزاری آريا – با دو خوراکي به جنگ آلرژي برويد!!


با دو خوراکي به جنگ آلرژي برويد!!

خبرگزاري آريا –
با دو خوراکي به جنگ آلرژي برويد!!
مصرف پياز و سير موجب افزايش قدرت سيستم ايمني بدن مي‌شود و مصرف آن از آلرژي‌هاي فصل بهار پيشگيري مي‌کند.
در بهار گرده‌افشاني درختان و گل‌ها باعث ايجاد حساسيت مي‌شود که بيشتر به صورت آب‌ريزش بيني، اختلالات تنفسي به شکل خس‌خس، بثورات پوستي مثل کهير، خارش و نهايتاً اگزماي مخاطي به صورت تورم و التهاب بروز مي‌کند.
پياز به علت داشتن ماده‌اي به نام کوئرستين مانند يک ضد آلرژي عمل مي‌کند و خوردن مرتب آن به افرادي که به گرده گياهان در فصل بهار حساسيت دارند، کمک فراواني مي‌کند.
سير نيز تقويت‌کننده بسيار قوي سيستم ايمني بدن است و به عنوان يک ماده غذايي ضدباکتري، ضد ويروس و سرطان موجب افزايش قدرت سيستم ايمني بدن مي‌شود. اين سبزي با افزايش لنفوسيت‌هاي T و ماکروفاژها، عوامل و ابزارهاي جنگي سيستم دفاعي را تقويت مي‌کند.
در بين ديگر سبزي‌هاي ديگر هويج، اسفناج و ساير سبزي‌هاي رنگي حاوي بتاکاروتن، سيستم ايمني بدن را تقويت و از بروز حساسيت‌هاي فصلي جلوگيري مي‌کنند و به طور کلي افرادي که بيشتر گياهخواري مي‌کنند، سيستم ايمني قوي‌تري دارند.